Protų mūšis „Kas slepiasi metų knygose?“

Nuo lapkričio vidurio vyksta visoje Lietuvoje Metų knygos rinkimai.  Labai smagu, kad ir mūsų mokykla įsitraukė į šių knygų skaitymą ir balsavimą. Džiaugiamės, kad mūsų mokyklos bibliotekoje galima rasti visas metų rinkimuose dalyvaujančias vaikų ir paauglių knygas. Šias knygas, bibliotekos vedėja Alma Viduolienė pristatinėjo klasių mokiniams, ragino jas skaityti ir balsuoti. Vyresni mokiniai skaitė knygas ir pristatinėjo savo bendraamžiams, nemažai mokinių  skaitė individualiai, keletas dalyvaujančių metų knygos rinkimuose mažiesiems mokiniams perskaitė ir bibliotekos vedėja.
O vasario 4 d.  ketvirtų klasių  mokiniai smagiai sudalyvavo tarpklasiniame mokinių protų mūšyje „Kas slepiasi 2019 metų knygose?“. Protmūšį laimėjo ir I-ąją vietą užėmė 4 a kl.  mokinių komanda (mokytoja Eglė Nemanienė), II-ąją vietą laimėjo 4 c kl. komanda (mokytoja Rima Viederienė), trečiąją vietą užėmė 4 b kl. komanda (mokytoja Gražina Trečiokienė).
Pasibaigus metų knygos rinkimo balsavimui ir mūsų mokykla išrinks Metų knygas vaikų ir paauglių kategorijose. Tad dar kviečiame skaityti ir balsuoti.

Bibliotekos vedėja A.Viduolienė