Skaitymo popietė – „Metų knygų rinkimams atėjus“ 3 a kl. mok.

Gruodžio 2 d. bibliotekoje vyko 3 a kl.  skaitymo popietė „Metų knygų rinkimams atėjus 2020“.
Prieš pradedant popietę, bibliotekos vedėja, priminė apie vykstančią akciją „Knygų Kalėdos“ ir paprašė kartu su Martyno Mažvydo biblioteka padovanoti knygų mokyklos bibliotekai. Ir ne bet kokių, o naujesnių ir tvarkingų knygų.
Priminus Kalėdų akciją, buvo pristatyta dar viena akcija „Metų knygų rinkimai 2020“. Taip pat, apie šią akciją  papasakota plačiau: nuo kokių metų vyksta, kas šią akciją organizuoja bei paminėta akcijos tikslas ir idėja.
Pagaliau atėjo eilė ir knygų pristatymams. Iš pradžių buvo pristatytas vaikų kategorijoje dalyvaujančias akcijoje knygų penketukas bei  nebuvo pamirštas ir paauglių kategorijoje dalyvaujančios 3 knygos.  Kadangi šiais metais mokykla yra nupirkusi visas metų knygas vaikams ir paaugliams net po kelius egzempliorius, tai jas apžiūrėję ir aptarę, padalinome po vieną komplektą į klases, skaitymui. O perskaičius knygas, smagu būtų sulaukti balsuojančių mokinių už labai patinkančias knygas mokyklos bibliotekoje ar internete.
Popietės pabaigoje  žiūrėjome transliaciją – susitikimą, iš internetinio puslapio www.skaitymometai.lt, su metų knygos „Maksas ir 92 musės“ dalyvaujančią knygos autore Aušra Kiudulaite.

Smagu bus sulaukti rezultato, kokios knygos laimės vaikų ir paauglių metų knygų  rinkimuose 2020.